Отн. Договор за кредит между ФХ и Герб

Господа:
imitation oakley sunglasses
На 15 юни 2009 ви отпуснах кредит от 1 (един) глас за срок от (максимум) 4 години.
oakley twitch sunglasses
За времето на кредита дължите лихва, която се погасява при условие, че:
nike air max 1 premium
1. Направите избирателна реформа, която да намали тежестта на купените гласове и направи бизнесмодела на измислени партии невъзможен. Дадете равен достъп на българите до избирателните урни т.е. въведете масово електронно гласуване – с електронен подпис, чрез СМС, по интернет, по пощата. Премахнете досегашните принципи „кьорав карти не играе” и „черна кутия” чрез въвеждане на възможност за предварително гласуване и премахнете забраната за публикуване на междинни резултати от гласуването. Гласуването трябва да стане рационално, престижно, яко.
nike air jordan 6 retro
2. Сложите прокуратурата наравно с адвокатурата, тоест я извадите от състава на Висшия съдебен съвет, а не както досега прокурорите да избират съдиите, които след това да отсъждат дали прокурорите са прави.
where to buy oakley sunglasses
3. Намалите броя на администрацията и нейния произвол като въведете масово електронни услуги. Само моля да не е като флашката, а като Естония.
air max nike shoes
Ако направите тези две неща, лихвата не е дължима.
ray ban lenses
Главницата ще ви бъде продължена за още един мандат, ако:

  1. Докажете на дело, че приоритет ви са образованието и здравеопазването
  2. Направите магистралите както обещахте, но и развиете ефективен железопътен транспорт, като алтернатива за придвижване на много по-голяма част от населението.
  3. Направите достъпна, прозрачна, евтина, технологична и недалавераджийска рамка за комасация на земята, за да повишите конкурентността на българското земеделие.

6 коментара към “Отн. Договор за кредит между ФХ и Герб”

  1. Аз също бих се разписал.

    Единствената ми забележка е по отношение на железниците, защото ефективност и железници взаимно се изключват поради преобладаващия вид собственост, инвестиционни хоризонти и други.

  2. все хубави неща… бих добавил само създаване на работещ механизъм за усвояване на средставата от структурните фондове на ЕС, но това може би се предпоставя от ефикасната администрация

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *